O nama

Caffe restoran Cross, otvoren 2016. godine u samom srcu Vračara, predstavlja pravi raj za hedoniste. Ukoliko tragate za jedinstvenim mestom koje će Vas na prvi pogled opčiniti moderno dizajniranim enterijerom interesantnih boja i specifično osmišljenim osvetljenjem, restoran Cross će se definitivno naći na vrhu liste Vaših omiljenih restorana. U potpunosti prilagođeno opuštanju svojih gostiju, ovo mesto poseduje i dve prelepe bašte čija vrata su širom otvorena svakog dana već od 8 ujutru.   

 Bez obzira na doba dana i priliku, mi smo savršen izbor za Vaše svakodnevno uživanje. Bilo da ste raspoloženi za šoljicu kafe i još pet minuta jutarnje idile pre početka napornog dana, popodnevno piće sa prijateljima ili nezaboravne trenutke uz vrhunske koktele naših barmena, budite sigurni da sa nama nećete pogrešiti. Ništa manje dobar izbor ne nudimo i kada je hrana u pitanju. Naš kulinarski tim sastavljen od 4 renomirana kuvara i preko 10 pomoćnih radnika za Vas priprema specijalitete internacionalne kuhinje po više nego pristupačnim cenama. Specijaliteti od piletine, ćuretine i teletine, raznovrsne paste i rižota, neodoljivi ukusi mediterana, obrok salate za one koji vode računa o svojoj liniji, kao i burgeri i kobasice pripremljeni po posebnoj recepturi za istinske gurmane, predstavljaju samo delić bogatog jelovnika.      

Takođe, ono što nas izdvaja od drugih jeste i fantastičan provod koji je koncipiran tako da zadovolji najrazličitija interesovanja. Pored pop hitova domaće i strane muzike, naš večernji program obuhvata i opuštajuće, akustične tonove, najaktuelnije ritmove House muzike, kao i neponovljive stand-up nastupe poznatog komičata Neše Bridžisa.

Posetite nas na adresi Mileševska 73 na Crvenom Krstu, zaljubite se na prvi pogled, obradujte sva Vaša čula i pridružite se stotinama onih koji su postali naši redovni gosti.

Vidimo se!